A rendezvényről

Récsei Sportnap

A Családi sport és egészségfesztivált

a Récsei CenternélAz esemény célja, hogy a bevásárlóközpont régi és új látogatóinak figyelmét ráirányítsa az egészséges életmódra, az öngondoskodás fontosságára, mely minden életszakaszunkban más-más formában kíván tőlünk figyelmet és cselekvést.

Az eseményen a részvétel INGYENES. Az érdeklődők szűrővizsgálatokon, érdekes előadásokon vehetnek részt.

Kiállítókkal és szolgáltatókkal ismerkedhetnek meg, akik egészség és öngondoskodás témakörben nyújtanak segítséget a tudatosan gondolkodóknak.

Sportági bemutatókkal és a sportolási lehetőségek bemutatásával pedig a környékbeli sportegyesületek, sportszolgáltatók várják a fiatalokat és az időseket egyaránt.

Időpont:
2019. szeptember 28. 10:00 - 18:00 óra között
2019. szeptember 29. 9:00 - 16:00 óra között

Helyszín: Récsei Center - hátsó parkoló
Facebook

 

A kétnapos egészségfesztiválon az alábbi programokkal várjuk az érdeklődőket szeretettel! A rendezvényről a Jazzy rádió a mindkét nap folyamán többször bejelentkezik.

- ingyenes szűrővizsgálatok
- sportági bemutatók
- kiállítás és vásár
- előadások
- színpadi beszélgetések, játékok
- Tombola

- ingyenes szűrővizsgálatok
- sportági bemutatók
- kiállítás és vásár
- előadások
- színpadi beszélgetések, játékok
- Tombola

Az esemény programkínálata folyamatosan bővül, frissül. A változásokat nyomon követheti itt a weboldalon. Az egyes programok részletes leírását a fb oldalunkon találják meg. Kövessenek minket!

Előadások:

Tények és tévhitek a daganatos megbetegedésekről - előadó Dr. Gorka Eszter, klinikai onkológus

Fejlett világunk egyik legnagyobb kihívása a depresszió: átprogramozható-e az agy? - előadó Dr. Fabó Dániel PhD, az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet neurológusa

Az ülőmunka és szövődményei - Mozgásszervi előadás tippek és gyakorlatok - előadó Miasnikov Tímea tréner, rehabilitációs és ergonómiai szakember

 

Szűrőprogramok

A két nap folyamán kb. 2000 ingyenes szűrővizsgálat lesz elérhető a rendezvényre kilátogatók számára. A szűrővizsgálatokon a részvétel ingyenes. A csillaggal jelölt vizsgálatokra bejelentkezni az események napján lehet. A délelőtti vizsgálatokra szombaton 9:30-tól, vasárnap 8:30-tól, a délutáni vizsgálatokra mindkét nap 12:30-tól lehet. A jelentkezők időpontot kapnak, mely alapján tudják mikor kerülnek sorra. Aki a vizsgálaton nem jelenik meg időben, annak időpontját átadjuk a várakozók közül soron következőnek. A további vizsgálatokra nincs bejelentkezés, a vizsgálatokat érkezési (sorban állási) sorrendben végezzük el. A vizsgálatokon résztvevők tombola jegyet kapnak, mellyel mindkét nap végén értékes ajándékokat nyerhetnek. A vizsgálatok eredményét azonnal át vehetik.

Egy csepp vérvizsgálatok - vérnyomását is megmérjük

 • vérzsír

 • koleszterin

Mozgásszervi szűrések

 • ízületi mérések*

 • gerincgörbületi és mozgékonysági vizsgálat

 • statikus talpterhelési vizsgálat

 • dinamikus talpterhelési vizsgálat

Életmód

 • testösszetétel mérés

 • mentális fittség*

 • melanóma szűrés*

 • tüdőkapacitás mérés

 • hallásvizsgálat

 • látásteszt

Szív és érrendszeri szűrések

 • érállapot mérés*

 • szívstressz mérés*

Folyamatosan bővülő vizsgálatok részletes információjáért keresse fb oldalunkat.

 

Sportegyesületek

A rendezvényen bemutatkoznak Zugló sportegyesületei és sportszolgáltatói. Meghívott vendégeink minden korosztály számára kínálnak sportolási lehetőséget babakortól a nyugdíjas korig. Amatőr és verseny szakosztályok, ismertetik meg az érdeklődőkkel az egyes sportágak alapjait, szabályait. A bátrabbak ki is próbálhatják milyen a kézbe fogni egy hoki ütőt vagy büntetőt dobni kosár palánkra.

 

Récsei Egészségnap 2019 képgaléria
Impresszum Felhasználási feltételek Adavédelmi irányelvek Bérbeadás