Kölyökvadon

Budapest szívében, a Récsei Center emeletén található a Kölyökvadon Családi Játszóház. 1700 m2 légkondicionált játéktérrel, kiváló étteremmel, kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket.

Igazi állatok varázsolják a vadonba az idelátogatókat: halastó, terráriumok hüllőkkel, rágcsálókkal, hatalmas akváriummal.
Nálunk mindenki játszhat! Nincs súly- és korhatár! Kipróbálhatja az egész család, hogy milyen egy tátogó szájú "óriás krokodil" szájában lenni, majd lecsúszni a hátán, vagy hatalmasakat pattanni a trambulinokon, esetleg a labirintus útvesztőin felkapaszkodni az óriás csúszdákra, és együtt ugrálni a légvárakban.
A legügyesebbek feljuthatnak a 6 méter magas mászófal tetejére, vagy végigsuhanhatnak a termen egy csúszópálya segítségével.
Lehet csatákat vívni szivacslabda-ágyúval, minifocizni, vagy labdatengerben hemperegni is.
A legkisebbeket, külön babahempergő, puha játékok, hinták és csúszdás légvár várja. Rengeteg különféle különleges tekerő, és szaladó járművel is fel lehet fedezni a vadont. Lehet együtt csocsózni, léghokizni vagy akár mesét is nézni.
A szülőket kondi sarok, és szabad Wifi is várja.

Ha megéheztek, megszomjaztak a büfében kipihenheti a család a közös játék fáradtságát.

Születésnapi program csomagok és családi rendezvények teljes szervezése 8-200 főig, külön teremmel, programokkal, helyben készült ételekkel, cukrászsüteménnyel, tortával.

 játszóház, napközi
Nyitva tartás:
Tisztelt Látogatóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kölyökvadon Játszóház átmenetileg zárva tart.

Hétfő- Vasárnap: 10:00-20:00

A nyitva tartást megtalálják a kolyokvadon.hu honlapon!


Elérhetőségek:

Telefonszám: 06-20-560-4696
06-20- 328-7141
E-mail: info@kolyokvadon.hu
Weboldal: kolyokvadon.huBeváltható utalványok:


Fizetési módok:


Elhelyezkedés:

Emelet
KölyökVadon


Impresszum Felhasználási feltételek Adavédelmi irányelvek Bérbeadás